Google Maps: Как да ги използвате най-ефективно?

Когато планирате пътуване със семейство или приятели – кой е най-бързият начин да определите маршрута, за който се сещате?
Преди години на мода бе употребата на хартиени пътни карти и използване на метода „С питане и до Цариград се стига“. Днес обаче, на вниманието на всеки любител на пътешествията се представят т.нар. Google Maps или в превод Гугъл карти. Какво представлява този начин за навигация и как можете максимално да се възпозлвате от опциите му – нека ви разкажем в следващите изречения.

Благодарение на съвременните технологии и интернет – виртуалният свят измести не само реалните срещи и пазаруването, но също и използването на хартиените пътни карти. Вече не се налага да следите дали се движите в правилна посока, тъй като пътят, по който сте поели, бива ясно очертан. С Google Maps следите къде ще ви отведе той, за колко време ще пристигнете до желаната точка и кой е най-прекия маршрут до желаната дестинация.

Сайтове като Marshruti.eu, които използват Гугъл мапс (Google Maps) – са добавили няколко по-различни опции. Използвайки сайта на Marshruti можете да въведете отправна и крайна точка на пътуването, да пресметнете не само каква ще бъде продължителността на вашия маршрут, но и с колко ще се удължи, ако се отбиете от пътя. Най-голямото предимство на това да посетите и да използвате сайта за ориентиране из пътищата, е в това, че можете да изготвяте свой собствен маршрут.

Google Maps: Как да ги използвате най-ефективно?

Marshruti.eu ви предлагат улеснено използване на Google Maps за случаите, в които не знаете къде отивате или търсите оптимално бърз и лесен вариант да пристигнете до дадено място. Можете да разгледате и разширените опции за създаване, намиране и проверка на маршрут, като използвате освен стандартната пътна карта още и сателитните изображения накартата. Те ще ви помогнат да се ориентирате много по-добре и да планирате пътуването си, без да се притеснявате за посоката. Възползвайте се от опцията да създадете свой собствен маршрут в страната или извън нея с Google Map на Marshruti.eu.